SUUPOHJA-PORTAALIN SÄHKÖPOSTILISTAT

Welcome!

OHJEET SUUPOHJA-PORTAALIN SÄHKÖPOSTILISTOJEN KÄYTTÖÖN

MIKÄ LISTA ON

Sähköpostilista on Suupohja-portaalin tarjoama nopea ja ilmainen tapa tiedottaa ryhmälle, joka on tavoitettavissa yhden listasähköpostiosoitteen takaa. Listan kaikki jäsenet saavat listaosoitteeseen lähetetyn sähköpostin kerralla. Jäseniä voi listalla olla kuinka monta vain.

Sähköpostilistan etuja ovat:

  • Sähköpostilista ei sijaitse kenenkään henkilökohtaisessa sähköpostissa. Näin toimijoiden muuttuessa lista on edelleen ryhmän käytössä. Lista sijaitsee palvelimella.
  • Sähköpostilistaa voi käyttää yhden osoitteen kautta kaikki ilman, että listalaisten osoitteet ovat tiedossa jokaisella listan jäsenellä erikseen.
  • Listalle voivat yksittäiset ihmiset liittyä itse tai poistaa listalta oman osoitteensa. Näin listalla ovat vain ne, jotka siellä haluavat olla.
  • Listan hallinnoija voi säätää asetuksia niin, että lista on joko eritasoisesti avoin tai suljettu esimerkiksi listalle liittymisen ja listalle postin lähettämisen suhteen.
  • Listan perustaminen ja käyttäminen on ilmaista.

UUSI LISTA

Listan saa perustaa kuka vain Suupohjan seutukunnassa toimiva ryhmä. Ryhmä voi olla esimerkiksi yhdistys, yritys, kunta, seurakunta, jaosto, osasto tai vapaamuotoinen porukka. Listan suomennos on puutteellinen, ja siksi hallinnoijan on hyvä osata myös englantia.

Pyyntö uuden listan lähettämisestä lähetetään sähköpostilla osoitteeseen mailman@lista.suupohja.fi. Tieto listan perustamisesta tulee pyynnön lähettäneeseen sähköpostiin, kun lista on luotu palvelimelle. Pyynnössä on kerrottava oma eli hallinnoijan nimi, toimiva puhelinnumero, hallinnoijan sähköpostiosoite sekä haluttu listan nimi. Uudesta listasta tulee siten muotoa: listanimi@lista.suupohja.fi.

Listan hallinnoijan on tarkistettava kaikki sähköpostilistansa asetukset mieleisekseen heti listan saatuaan. Listan hallinnoija tilatessaan listan sitoutuu käyttämään listaa lakien ja hyvien tapojen mukaisesti.

LISTAN POISTAMINEN

Pyyntö olemassa olevan listan poistamisesta lähetetään osoitteeseen mailman@lista.suupohja.fi.

YKSITTÄISELLE LISTALLE LIITTYMINEN JA POISTUMINEN

Yksittäiselle listalle voi henkilö liittyä klikkaamalla listan nimeä ja lähettämällä pyydetyt tiedot eteenpäin. Listan hallinnoijan määrittämästä asetuksista riippuen listalle pääsee joko suoraan tai hallinnoijan hyväksyttyä. Jotkut listat voivat olla myös sisäisiä listoja, joille hallinnoija ei halua liittää ryhmään kuulumattomia. Hallinnoija voi myös itse liittää sähköpostiosoitteita listalle. Sekä hallinnoija että käyttäjä saavat automaattisesti salasanan, jolla pääsee muuttamaan joko listan tai käyttäjän asetuksia.

LISTAN KÄYTTÖ

Sähköpostilistoja saa käyttää vain laillisten ja hyvien tapojen mukaisten viestien välittämiseen. Jos listoja käytetään lakeja ja hyvien tapojen vastaisesti, on listan hallinnoijalla oikeus poistaa lista käytöstä.

ONGELMA?

Jos olet hallinnoija, tarkista ensin listasi asetukset hallinnoijan sivuilta. Jos olet käyttäjä, niin tarkista käyttäjän asetukset listapalvelusta. Yleensä ongelmat johtuvat huonosti valituista asetuksista. Ellei ongelma ratkea, niin kirjoita postia osoitteeseen mailman@lista.suupohja.fi.

Below is a listing of all the public mailing lists on lista.suupohja.fi. Click on a list name to get more information about the list, or to subscribe, unsubscribe, and change the preferences on your subscription. To visit the general information page for an unadvertised list, open a URL similar to this one, but with a '/' and the list name appended.

List administrators, you can visit the list admin overview page to find the management interface for your list.

If you are having trouble using the lists, please contact mailman@lista.suupohja.fi.

   
List Description
Kamarikuoro Kauhajoen kamarikuoron jäsenten informaatiokanava
Kokko Kokon Kyläseuran jäsenten tiedotuslista
Kokko.hallitus Kokon kyläseuran hallituksen tiedotuslista
nkkhallitus Suupohjan nuorkauppakamari ry:n hallituksen postituslista
Nkkkoejasenet [no description available]
Nkkkunniajasenet [no description available]
Nkksenaattorit [no description available]
Sky.hallitus Suupohjan Kehittämisyhdistys ry:n hallituksen sisäinen postituslista
Sky.varahallitus Suupohjan Kehittämisyhdistys ry:n hallituksen varajäsenten sisäinen postituslista
suupohjannkk Suupohjan nuorkauppakamari ry:n jäsenten postituslista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix